Известие

Collapse
No announcement yet.

16 Въпроса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодарая ти колега за информацията описано е подробно всичко ,готин саит аз четох ,че Алфа Узер бил направил саит ма така и него видях ,но идеята му е добра понеже пише на Български,а не като повечето други сайтове на англииски ,и хич не е зле и българите да си имаме саит за 155.

Трети въпрос които ме мъчи.На 155 1.8 16 и на 155 2.0 16 скоростните кутии еднакви ли са или имат разлика имам предвид като предаватални числа и диф, не на външен вид.
    Last edited by nicola 59; d.m.y г., 12:37.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Не се занимавай с глупости, сложи си едни скорости или от 1.9ТД и ако искаш къси от 1.7ТС.
      No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
      Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
      e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
        Не се занимавай с глупости, сложи си едни скорости или от 1.9ТД и ако искаш къси от 1.7ТС.
        Какво общо имат скорости на 1.7тс (верижен предполагам) и 2.0 16в!?
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Различни ли са, нали на 1.7 8в са най-къси скоростите.
          No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
          Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
          e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
            Различни ли са, нали на 1.7 8в са най-къси скоростите.
            аммм... не си прав.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
              Какво общо имат скорости на 1.7тс (верижен предполагам) и 2.0 16в!?
              Точно мене ме интересува на 1.8 16к и на 2.0 16к дали са еднакви а не от верижен мотор.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                Точно мене ме интересува на 1.8 16к и на 2.0 16к дали са еднакви а не от верижен мотор.
                Това което съм чувал, е че не са еднакви, като предавателни числа. На 2.0 е по-дълга 1-вата мисля и 5-тата, като това е което съм чувал, незнам дали е вярно.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

има начин да разберем бе , дайте да ги пробвам после ще ви кажа
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

http://www.automobile-catalog.com/ В този сайт има предавателни числа, но не знам дали са точни, ако те интересува скоростта на отделните предавки, http://vexer.com/automotive-tools/ тука може да ги видиш нагледно, просто въвеждаш предавателните числа.

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                      http://www.automobile-catalog.com/ В този сайт има предавателни числа, но не знам дали са точни, ако те интересува скоростта на отделните предавки, http://vexer.com/automotive-tools/ тука може да ги видиш нагледно, просто въвеждаш предавателните числа.
                      Колега благодаря ти за информацията ,ма незнам дали е верно това което пише още повече ,че според този саит 1.8 е по бърза от 2.0 ,което ме съмнява много.
                      После аз не искам да правя подобрения по кутията ,а само да я сменя с друга същата,и понеже имам една алфа 155 1.8 16к питам дали е като моята.
                      По въпроса по горе за бубините днес съм минал 600 километра и колата просто няма нищо общо с преди просто е друга кола.Всички колеги които имат 16 клапанови коли спокойно могат да направят тази маневра и освен ,че колата върви доста по добре харчи и по малко.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ем чи нее много невероятно че разхода е паднал,все пак вече и двете искри се подават едновременно (ако съм разбрал правилно де) и няма искра на вятъра..
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Ем чи нее много невероятно че разхода е паднал,все пак вече и двете искри се подават едновременно (ако съм разбрал правилно де) и няма искра на вятъра..
                          Да бе приятелю просто ме удари в земята там кадето досега вървеше на 3 та скорост в баирите сега върви на 4 та ,там кадето имаше много завои и преди слагах 2 ра понеже на 3 та се задъхваше с ниска скорост сега си пердаши на 3 та и само лекичко и галиш гаста и поема нищо общо с преди.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Еваларка,щом си доволен,а то няма как да не си прдвид тези резултати
                            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Евала ти правя за ентусиазма,и опита който направи/аз до сега не знам някой да го е правил/ и е видно че работи за сега,само се надявам комутаторите в ЕКУ-то да издържат
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Евала за резултата. Имаш ли по-точни цифри за разликата в разхода спрямо преди?

Comment

Working...
                                X